HeyHey!

 

Ik ben Raelyn, achttien jaar oud en een Nederlandse met veel hobby's. Ik lees veel boeken en deel die passie graag op mijn verschillende social media kanalen. Verder creëer ik al verhalen sinds ik kan praten en schrijf ik ze al op sinds ik heb geleerd hoe ik moet schrijven.

 

Op mijn twaalfde kwam ik terecht op het platform Wattpad, waar ik toen één van mijn verhalen publiceerde, die verdween echter ook weer snel. In 2019 kwam ik echter weer terug naar Wattpad en heb ik echt hele leuke mensen leren kennen. Zo ben ik ook langzaam in de 'bookstagram' wereld gerold.

 

Ik ontwikkelde vriendschappen en zit nu met een paar mensen in een

heel hecht schrijfgroepje.  Mijn aanwezigheid op social media platformen breidde zich uit en ik begon steeds meer mijn passie te delen. In juni 2021 begon ik recensies te schrijven en nu ontvang ik ook regelmatig een recensie-exemplaar van een uitgeverij.

 

Niet veel later begon ik ook met het proeflezen van boeken, het delen van dingen over mijn andere hobby's en zelfs soms een foto vanuit de dierentuin waar ik werk. Sinds kort ben ik ook een ambassadeur voor Wattpad en dus daar ook weer volop mee bezig. 

 

Op de pagina 'Dingen waar ik nu mee bezig ben' kun je een mooi overzicht vinden met dingen die ik nu actief aan het doen ben :)

 

Verder hoop ik je op mijn sociale media te zien, zodat we gezellig kunnen praten over boeken en andere dingen!

 

- Raelyn